Veelgestelde vragen over Carrie Cushion

Hieronder vind je een overzicht van de vragen die het meest aan ons gesteld worden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Is Carrie Cushion geschikt voor mijn situatie?

In welke situaties kan Carrie Cushion pijn bij zitten verminderen?

Carrie Cushion is een medisch zitkussen dat speciaal is gemaakt voor problemen met het bekken en de bekkenspieren, gewrichtsbanden, zenuwen en gewrichten, het genitale gebied, de zitbeenderen en het stuitje. Verder is Carrie Cushion voorzien van antibacterieel medisch textiel dat gemakkelijk kan worden schoongemaakt als je last hebt van urineverlies.

Is Carrie Cushion geschikt voor zenuwpijn in de bekkenbodem (Pudendus Neuralgie)?

Dit orthopedisch zitkussen verschilt van andere zitkussens voor Pudendus Neuralgie (zenuwpijn bekkenbodem). Carrie Cushion heeft namelijk een intern opblaasbaar kussen dat zich voor de zitbeenderen bevindt. Door dit kussen op te blazen met een kleine handpomp verlicht je de druk, waardoor je langer kunt blijven zitten. Ook is Carrie Cushion aan de binnenkant voorzien van twee schuimlagen van een hoge kwaliteit met verschillende hardheden. Zo kun je zelf kiezen welke zijde van het orthopedisch zitkussen het best werkt voor jou.

Is Carrie Cushion geschikt voor een pijnlijk stuitje (Coccygodynie)?

Carrie Cushion is ook geschikt voor een pijnlijk stuitje, coccygodynie. Het stuitkussen heeft twee verborgen gaten die de druk op het stuitje verminderen. Verder heeft Carrie Cushion een intern opblaasbaar kussen dat voor de zitbeenderen zit. Door dit kussen op te blazen met een kleine handpomp verlicht je de druk, waardoor je langer kunt blijven zitten.

Is Carrie Cushion geschikt voor pijn in en rondom het genitale gebied?

Carrie Cushion is ook gemaakt voor pijn in en rondom het genitale gebied. Het medisch zitkussen heeft uitsparingen; verborgen gaten in het midden die de druk op het genitale gebied verminderen.

I suffer from a condition that has not been named. Will Carrie work for me?

Please ask our expert team what Carrie can do for you. Send an email to expert@carriecushion.com and we will respond to you soon.

Wat onderscheidt Carrie Cushion van andere zitkussens?

Carrie Cushion is gemaakt met de hulp van twee bekkenspecialisten die dagelijks patiënten helpen met zitpijn. Daarnaast is Carrie Cushion gemaakt door een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van bureaustoelen om zitpijn bij mensen te verminderen. Hierdoor beschikt dit medisch zitkussen over veel eigenschappen om jouw zitpijn – door diverse oorzaken – te verminderen. Lees hier meer over deze eigenschappen.

Het gebruik van Carrie Cushion

Kan ik Carrie Cushion gebruiken in de auto?

Ja, je kunt Carrie Cushion gebruiken in de auto, maar houd er rekening mee dat de stoel ongeveer 6 centimeter hoger wordt. Dit betekent dat jij ongeveer 6 centimeter hoger zit en daarmee zijn de vloer, de rugleuning, het stuur en de armleuningen zo’n 6 centimeter lager dan je gewend bent. We raden aan om zelf te kijken of dit voor jou goed werkt.

Kan ik Carrie Cushion gebruiken op een bureaustoel?

Je kunt Carrie Cushion gebruiken op een bureaustoel, maar houd er rekening mee dat de stoel ongeveer 6 centimeter hoger wordt. Dit betekent dat jij ongeveer 6 centimeter hoger zit en daarmee zijn de vloer, de rugleuning en de armleuningen zo’n 6 centimeter lager dan je gewend bent. Dit is een probleem, omdat de meeste rugleuningen al niet hoog genoeg zijn om je rug goed genoeg te ondersteunen. Voor incidenteel gebruik is het een optie, maar als je het orthopedisch zitkussen altijd op een bureaustoel wil gebruiken, dan raden we je aan om eerst contact met ons op te nemen.

Kan ik Carrie Cushion gemakkelijk meenemen?

Carrie Cushion is gemaakt voor incidenteel gebruik in alledaagse situaties. Je kunt het dus gemakkelijk met je meenemen op een boot, in de trein of wanneer je moet wachten op de bus. Neem het medisch zitkussen ook gerust met je mee naar de wachtkamer of wanneer je op bezoek gaat bij. Kortgezegd: ja, je kunt Carrie Cushion overal mee naartoe nemen. We zijn nog bezig met het ontwerpen van een mooie opbergtas, dus houd deze website in de gaten!

Het kussen maakt geluid als ik ga zitten en opsta. Is het luchtkussen lek?

Het Carrie Cushion is bekleed met een medische stof. Deze medische stof heeft een polyurethane onderkant zodat er geen vocht door het kussen in het schuim kan komen. Hierdoor is het kussen echter ook grotendeels luchtdicht. Aan de zijkant van het zitkussen zit een gat (waar een slangetje uit vandaan komt). Door dat gat kan lucht ontsnappen naar buiten toe als je gaat zitten, en naar binnen toe als je opstaat. Dat is wat je hoort als je gaat zitten en opstaat.

Carrie Cushion bestellen

Kan ik meerdere medisch zitkussens in één keer bestellen?

Ja, je kunt meerdere medisch zitkussens in één keer bestellen. Je kunt het aantal kussens dat je wilt bestellen kiezen in de webshop. Vanaf vijf stuks is er een volumekorting beschikbaar.

Ik wil graag nog een medisch zitkussen bestellen. Krijg ik dan korting?

Wanneer je vijf stuks in één keer bestelt, is er een volumekorting beschikbaar. Voor het tweede Carrie Cushion betaal je de volledige prijs of je kunt eventueel wachten op een speciale kortingsactie. Als je op de hoogte wilt blijven van onze kortingsacties, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Is het mogelijk om de maten van het medisch zitkussen aan te passen?

We maken ook zitkussens op maat. Neem hiervoor contact op via 085 – 487 3333 of stuur ons een e-mail via expert@carriecushion.nl. Zo kunnen we jouw behoeften in kaart brengen en je verder helpen.

Is het mogelijk om een andere kleur te bestellen?

Dat hangt af van de kleur en de stof die je wilt gebruiken. Neem hiervoor contact op via 085 – 487 3333 of stuur ons een e-mail via expert@carriecushion.nl. Zo kunnen wij kijken of we je kunnen helpen aan de hand van jouw behoeften.

Is het mogelijk om Carrie Cushion cadeau te geven?

Ja, dat is zeker mogelijk en wat ontzettend leuk dat je Carrie Cushion cadeau gaat geven! Als je ons in de bestelling laat weten dat het gaat om een cadeau, dan zullen we Carrie Cushion op een leuke manier inpakken. Je kunt indien gewenst ook een persoonlijke boodschap toevoegen. Als je wilt, kun je het verzendadres aanpassen naar het adres van de gelukkige ontvanger die het orthopedisch zitkussen cadeau krijgt, zodat het pakket daar zo snel mogelijk wordt bezorgd.

Betaling

Ik wil graag met iDeal betalen, is dat mogelijk?

Ja, het is mogelijk om met iDeal te betalen.

Ik wil graag met Sofort betalen, is dat mogelijk?

Ja, het is mogelijk om met Sofort te betalen.

Ik wil graag met creditcard betalen, is dat mogelijk?

Ja, het is mogelijk om met een creditcard te betalen.

Ik wil graag met PayPal betalen, is dat mogelijk?

We zijn op dit moment bezig met de mogelijkheid om met PayPal te betalen. Zodra dit mogelijk is, dan wordt dit zo snel mogelijk veranderd naar een JA.

Ik wil graag per overschrijving betalen, is dat mogelijk?

Ja, het is mogelijk om per overschrijving te betalen.

Levering

Hoe snel wordt Carrie Cushion geleverd?

Als een bestelling vóór 16.00 uur wordt geplaatst, dan verzenden we het meestal nog de volgende werkdag. Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een track & trace code om de bestelling te volgen.

Kan Carrie Cushion verzonden worden naar het buitenland?

We proberen Carrie Cushion overal te leveren. Staat jouw land niet in de lijst tijdens het bestelproces? Neem dan contact met ons op.

Betaal ik apart voor de levering?

Omdat we Carrie Cushion over de hele wereld versturen, hebben we bepaald dat je zelf de verzendkosten betaalt. We versturen het zitkussen vanuit Nederland. Door jouw contactgegevens bij je bestelling in te vullen, zie je meteen hoe hoog de verzendkosten zijn naar jouw adres.

Ik heb een beschadigd zitkussen ontvangen, wat moet ik doen?

Neem contact met ons op door een mail te sturen naar service@carriecushion.nl. Vervolgens kun je het kussen terugsturen door het pakketje af te geven bij het lokale postkantoor. De retourkosten worden vergoed en we sturen een nieuw medisch zitkussen naar je op!

Proefperiode en retourneren

Wat wordt er bedoeld met een 50 dagen proefperiode?

Je hebt altijd het recht, als je iets online bestelt, om het binnen 14 dagen terug te sturen. Je kunt simpelweg je order annuleren en je krijgt het gehele bedrag van de bestelling, inclusief de verzendkosten, terug. Het enige wat je moet betalen zijn de retourkosten, wanneer je de bestelling al hebt ontvangen.

Wij weten dat Carrie Cushion zitpijn in veel situaties verlicht. We vertrouwen erop dat Carrie Cushion ook jouw zitpijn zal verlichten. Daarom hebben we het recht om jouw bestelling terug te sturen verlengd van 14 dagen naar 50 dagen. Het is volgens ons wel zo eerlijk om alle mogelijkheden van het medisch zitkussen zo goed als mogelijk te testen in een goede tijdsperiode.

Heb je meer vragen over de 50 dagen proefperiode? Bekijk dan deze pagina, hier vind je alles over het proces van de 50 dagen proef.

Wanneer start de 50 dagen proefperiode?

De 50 dagen proefperiode start wanneer je jouw bestelling hebt ontvangen. De proefperiode eindigt na het laatste uur van de laatste dag.

Een voorbeeld ter verduidelijking: als je jouw Carrie Cushion ontvangt op 1 maart, dan kun je jouw Carrie Cushion tot en met 20 april omruilen (voor het einde van de dag).

Wanneer eindigt de 50 dagen proefperiode?

De 50 dagen proefperiode start wanneer je jouw bestelling hebt ontvangen. De proefperiode eindigt na het laatste uur van de laatste dag.

Een voorbeeld om het wat duidelijker te maken: als je jouw Carrie Cushion ontvangt op 1 maart, dan kun je jouw Carrie Cushion tot en met 20 april retourneren (voor het einde van de dag).

Heb ik een speciale reden nodig om het orthopedisch zitkussen binnen 50 dagen te ruilen?

Nee, je hebt geen reden nodig om het zitkussen te ruilen. Wat de reden ook is; als je jouw Carrie Cushion binnen 50 dagen wilt terugsturen, dan zullen we het gehele bedrag en de verzendkosten vergoeden. Je betaalt alleen de kosten voor het retour. Hier vind je meer informatie.

Ik wil mijn Carrie Cushion binnen 50 dagen retourzenden, wat moet ik doen?

Stuur ons eerst een e-mail via retouren@carriecushion.nl. We sturen je een mail ter goedkeuring als we jouw verzoek om het kussen terug te sturen binnen 50 dagen hebben ontvangen. Vervolgens kun je het pakket verzenden naar ons adres:

EMTEK Ergonomics B.V. (Carrie Cushion)
Wijzend 62
1613 KP Grootebroek
Nederland

We wachten totdat we het zitkussen hebben ontvangen en dan controleren we of het kussen op een normale manier is gebruikt. We zullen de kosten van het medisch zitkussen en de verzendkosten vergoeden wanneer de mate van slijtage binnen de perken is gebleven. Als er een gat in zit of als het zitkussen verkeerd is behandeld, dan zullen we een lager bedrag vergoeden. De retourkosten worden in geen enkel geval vergoed.